IBM-Lenovo

IBM Lenovo AdapterThinkPad 90W AC Strømforsyning Adapter

Lenovo adapter til IBM Lenovo notebooks er en strømbesparende adapter med en maksimal effekt kapacitet, der varierer fra 40 til 90W afhængig af model af Lenovo adapter. Selv med mindre strømforbrug, kan brugerne stadig nyde deres brug af deres Lenovo bærbare computer i fuld kapacitet. Lenovo adapter er en letvægts AC-adapter med en vægt gennemsnit på 360g (£ 0,79), så brugerne let kan bære og sætte det i deres tasker uden tunge byrde. Med størrelsen af ??Lenovo adapteren, betyder det ikke tager for meget plads i brugernes bagage. Disse kvaliteter gør Lenovo laptop adaptere mest effektivt at bruge og bære hvad enten indendørs eller udendørs.


Lenovo 90W Ultraslim AC/DC Combo AdapterLenovo 90W UltraSlim AC / DC Combo adapter er den mest effektive strømforsyning til Lenovo bærbare computere, at en forbruger kan bruge. Lenovo 90W UltraSlim AC / DC Combo adapter ikke kun kan oplade din bærbare computer, men kan også samtidig strøm på din laptop, mobiltelefon, MP3-afspiller eller andre perifere enheder, når den er tilsluttet en almindelig stikkontakt eller endda i DC stikkontakt i biler og flyvemaskiner. Hvis du altid er på rejse, bærer det i dit tilfælde er ikke et problem, fordi det er Lenovos mindste og letteste combo strømadapter endnu. Lenovo 90W UltraSlim AC / DC Combo Adapter omfatter et 20V strøm spids og en bærepose, og er kompatibel med alle IBM Lenovo ThinkPad X/T/R/SL/W500 serien notebooks. For ældre ThinkPad notebooks og Lenovo IdeaPad notebooks, er valgfrie 16V og 19V power tips også til rådighed. Lenovo 90W UltraSlim AC / DC Combo Adapter er en dobbelt ladekabel, så brugerne kan samtidig strøm både din Lenovo bærbare computer og en anden perifer enhed.

Lenovo adapter er en universel adapter til alle Lenovo bærbare computere og endda til andre enheder såsom mobiltelefoner og mp3-afspillere. Med højeste kvalitet blandt alle de andre strømforsyninger / adaptere, adapter / oplader Lenovo er mest praktisk at bruge i elektroniske apparater. Prisen på Lenovo adaptere kan ikke være billigt, men det er ikke det samme med andre AC-adaptere, der ikke er så effektiv og nem at bruge, så det er et must-buy for forbrugerne.


Hvis Lenovo-adapteren ikke fungerer korrekt, er der sandsynligvis en kortslutning i ledningen, men skal brugeren ikke bekymre sig, fordi det er muligt at fiksere Lenovo Laptop Lader dig selv uden at bruge dine penge på en servicetekniker. Bare følg disse trin:

1. Skub spidsen af en flad skruetrækker ind i sømmen i midten af adapteren kassen. Adapteren boks er en sort firkantet kasse, der er placeret mellem netstikket og AC-adapter på ledningen. Skub skruetrækkeren spidsen hele vejen ned i snoren, indtil de to halvdele falder fra hinanden. Lirke skruetrækkeren op i hvert hjørne af AC-adapteren kassen, indtil den øverste kommer væk fra bunden.

2. Trække en spiralsnoet inde i adapteren kassen. Du skal blot trække i enden af ledningen, indtil det hele kommer ud.

3. Forsigtigt skære ned på Lenovo AC-adapter boks kabel længde med bidetang. Sørg for at du skærer lige under plast ledningen uden at skære de metaltråd nedenunder.

4. Finde kort eller beskadigede kabel. Denne ledning vil blive mærkbart brudt eller flosset.

5. Skær kablet lige over skaden og strippe ned i slutningen af en side omkring en tomme. Sno kablet ender sammen og kontrollere, om begge sider er forbundet med hinanden.

6. Vikle elektrisk tape rundt om den udsatte metaltråde. Skub de to Lenovo AC Adapter case stykker sammen. Sæt ledningen i stikkontakten for at teste det. Hvis det stadig ikke virker, så tjek de ledningsforbindelser. Hvis ledningsforbindelser er tætte, så kan det være nødvendigt at udskifte Lenovo Laptop AC Adapter.© IBM-Lenovo.dk - adapter til IBM Lenovo, IBM Lenovo adapter, IBM-adapter, Lenovo adapter, IBM Lenovo laptop adapter, IBM laptop adapter, Lenovo laptop adapter