IBM-Lenovo

IBM Lenovo BatteriIBM Lenovo ThinkPad SL400 6cell Li-Ion Batteri
IBM Lenovo ThinkPad SL400 6cell Li-Ion Batteri


Lenovo batteri til brug i Lenovos bærbare computere er langtidsholdbare og kan gå op til 8 timer eller endda 11 timer uden hjælp fra en Lenovo-oplader. Lenovo batteri er specielt designet med lithium-ion (Li-Ion) celle teknologi til at fungere for Lenovos bærbare computere i mange timer. Lenovo batteri indeholder 6 til 9 celle lithium-ion (Li-Ion) batterier, der kan anvendes som en erstatning for aldrende batterier eller kan også bruges som en praktisk ekstra batteri, som giver gode resultater til brugere af Lenovo bærbare computere. Selv med sine lange timers ydelse, ikke Lenovo batteri, som ikke tager en masse timer til opladning. Lenovo batterier kan oplades så hurtigt som muligt for bare en time eller to og også forbruge mindre elektrisk energi under opladning.

Ligesom IBM Lenovo oplader / adapter, IBM Lenovo batteri designet til at bruges effektivt i nogle Lenovo bærbare computere af forskellige modeller, som gør det mere bekvemt for Lenovo laptop-brugere, især når det bruges som et ekstra batteri. Det er så effektive og forbrugervenlige klogt at købe en Lenovo batteri, da det kan bruges af forskellige Lenovo bærbare modeller, så længe de er af samme mærke. For eksempel er IBM Lenovo ThinkPad SL410 6cell Li-Ion batteri kompatibelt til nogen af ??IBM Lenovo Laptop model ThinkPad T410 serien giver det en bekvem brug for laptops, især hvis et strømsvigt opstår. Lenovo batteri er også let med en gennemsnitlig vægt på 0,50 kg (1,1 lbs), således, bære det med din bærbare computer vil ikke være en tung byrde.

IBM Lenovo Thinkpad SL410 6Cell Li-Ion BatteriIBM Lenovo ThinkPad SL410 6cell Li-Ion Batteri

IBM Lenovo ThinkPad SL410 6cell Li-Ion Batteri


Lenovo batteri ikke let at dræne. Imidlertid kun afhænger af, hvor batteriet har været taget sig af og anvendes af brugeren. Her er nogle retningslinjer, som vil hjælpe dig med at opretholde en bedre og langvarig ydeevne til din Lenovo laptop batteri:

  • Først når Lenovo batteriet er den første ladning, kan Lenovo batteri indikere, at opladningen er tilendebragt efter en kort periode på omkring 15 minutter.
  • Når dette sker, skal du blot fjerne Lenovo batteriet fra den bærbare computer, og gentag opladningen procedure. Hvis det er nødvendigt at bruge Lenovo laptop uden bistand fra Lenovo strømforsyning / oplader, vil Lenovo batteriet er helt kørt ned.
  • Gentag ovenstående procedure omkring en totalt 4 gange i løbet af de næste par dage. Sørg for at give Lenovo ThinkPad batteri tid nok til at blive fuldt opladet. Sædvanligvis vil en opladning natten være tilstrækkelig.
  • Endelig, når Lenovo batteriet er i fuld tilstand, vil de batterioplader indikatorer og lysdioder på Lenovo laptop og opladeren virker pålideligt. For en overlegen ydelse af Lenovo batteri i fremtiden, er det nødvendigt, at Lenovo batteriet ikke skal overopladet eller opholde sig i den bærbare computer for længe.
  • Når det er i en tilsluttet-in modus, kan Lenovo batteriet tager lang tid at oplade. Der vil være en tendens til overopladning, som kan forårsage skade på Lenovo laptop batteri.


© IBM-Lenovo.dk - batteri til IBM Lenovo, IBM Lenovo batteri, IBM batteri, Lenovo batteri, IBM Lenovo laptop batteri, IBM laptop batteri, Lenovo laptop batteri