IBM-Lenovo

IBM Lenovo DisplaySkærme til IBM Lenovo bærbare computere er lavet af TFT-LCD (Thin-Film Transistor - Liquid Crystal Display) med LED backlight. Tag for eksempel Lenovo ThinkPad SL410 og SL510 laptops begge har en LCD-skærm display med LED-baggrundsbelysning. IBM Lenovo skærme er lavet specielt til deres Lenovo bærbare modeller. Lenovo sikrer sine forbrugere af den høje kvalitet af sine produkter, fordi disse Lenovo skærme er gået gennem en række forsøg med deres state-of-the-art udstyr og har bestået den standardkvalitet som CE, UL, EMC, CQC, ROHS, osv. På denne måde, brugerne er sikker nok til ikke at støde nogen problemer med deres Lenovo laptop skærm, mens du bruger deres laptop. Lenovo skærme til bærbare computere, som er tilgængelige på markedet varierer i diagonale skærmstørrelser fra 7,0 inches til 17,1 inches. Der er nogle Lenovo bærbar skærme, der ikke kun lavet til et bestemt Lenovo laptop model, men kan også være forenelig med andre Lenovo laptop serie model. For eksempel er Lenovo ThinkPad SL410 laptop Display skærm kompatibel med Lenovo ThinkPad SL510 bærbare modeller.

15,6 "Lenovo ThinkPad SL510 Bærbar Skærm

15,6" Lenovo ThinkPad SL510 Bærbar Skærm


Ved køb, er IBM Lenovo bærbare computere også udstedt en 1-års garanti, herunder de dele, der er til stede. Når du oplever nogle fejl på din Lenovo bærbare display monitor, ligesom der er en pixel fejl på skærmen eller skærmen er beskadiget eller brudt, kan skærmen blive jordet for udskiftning. Hvis dette sker, og du har købt Lenovo bærbare computer er i forvejen dækket af garanti, kan du købe skærmen individuelt og erstatte det selv ved at følge disse trin:

1. Sørg for, at Lenovo ThinkPad bærbare computer er tilsluttet, og at der ikke er andre dele er forbundet til den bærbare computer selv.

2. Find alle skrue dækker på Lenovo skærmmodulet. Der er sædvanligvis fire eller flere skruer dæksler, og de er enten foran displayet samling eller ved siden af displayet samlingen.

Lenovo Thinkpad Display Skrue Dækker


3. Brug en lille skarp eller flad genstand til at tage ud Skruedækslet og skru skruerne, der var omfattet af skruen dækslet.

Lenovo Thinkpad Display Skrue


4. Efter at have fjernet alle de skruer, begynde at fjerne skærmpladen ved forsigtigt unsnapping sidedækslet. Normalt vil det knække nemt. Hvis frontdækslet ikke bræk let, arbejder plasten i forskellige retninger, indtil det unsnaps.

Lenovo Thinkpad Display Sidedæksel


5. Fortsætte adskille rammen indtil inverteren bord placeret under Lenovo LCD display nemt kan tilgås og fjernes. For at få adgang til og fjerne inverter, er det ikke nødvendigt at fjerne ringen fuldstændigt.

Lenovo Thinkpad Display Inverter Board


6. Hvis falsen endelig er fjernet, kan den knækkede Lenovo LCD Skærm nu blive erstattet af et nyt ved at koble baggrundsbelysningen kablet fra omformeren bestyrelsen på den nederste del af LCD-display.

Lenovo Thinkpad Baggrundslys i Display Kabel


7. Næste, er at adskille Lenovo LCD-skærmen fra sin Display dæksel og få adgang til video-stik på bagsiden af Lenovo LCD-skærmen.

Lenovo Thinkpad Display Video Kabel Stik


8. Videoen kablet er sat i stikket på LCD-controller board. Der er et klart bånd, der sikrer forbindelsen. Fjern forsigtigt den klare tape og tag videokablet fra LCD-skærmen og erstatte den knækkede LCD-skærmen med den nye.© IBM-Lenovo.dk - display til IBM Lenovo, IBM Lenovo display, IBM display, Lenovo display, IBM Lenovo laptop display, IBM laptop display, Lenovo laptop display