IBM-Lenovo

IBM Lenovo DVD-drev


ThinkPad DVD-ROM Ultrabay Enhanced 12.7mm Drive (SATA)

Lenovo bærbare computere og bærbare computere kommer med en indbygget dvd-drev til at læse data, der kan findes i en dvd eller cd. Lenovo laptop dvd-rom-drev er den bedste dvd-rom-drev i forhold til andre mærker, fordi den har en hurtig læsehastighed af 6x-8x til DVD medier og 24x for CD medier og en gennemsnitlig maksimal burst dataoverførselshastighed på 1,5 GB / s , der sikrer bedre og hurtigere ydeevne for sine brugere. Lenovo DVD-ROM har en dvd-rom-installationsprogram, der omfatter InterVideo WinDVD Version 8 til MPEG-2 og filmafspilning software. Sammenlignet med andre DVD-ROM drev brands, er Lenovo DVD-ROM drev lettere med en vægt på 0,185 kg (£ 0,41). Lenovo DVD-ROM drev anvender en Serial-ATA (Serial Advanced Technology Attachment), som er en reduceret kabel og anvendes til at erstatte den gamle IDE vedhæftede fil. Lenovo laptop dvd-rom-drev leveres også med en 1 års garanti udskiftning service i tilfælde det har nogen fejl. Dette Lenovo DVD-ROM drev er kompatibel med alle Lenovo brand bærbare modeller.


Lenovo har også udviklet bærbare eksterne dvd-rom-drev til brugere, hvis bærbare ikke har indbygget DVD-ROM drev. Dette Lenovo bærbare dvd-rom-drev kan også anvendes til andre laptops, der ikke er fremstillet af Lenovo, da det bruger en USB 2,0 port, der kan knyttes til bærbare computere. Lenovo USB Portable DVD-ROM drev er ikke kun bruges til at læse information fra en dvd eller cd, men den kan også bruges som en ekstern bærbar DVD-og CD-skrivbare drev eller til at skrive data i dvd eller cd. Denne bærbare dvd-rom-brænder har en maksimal skrivehastighed of8X PCAV for DVD-R medier og 24X PCAV for CD-R medier og også har en maksimal læsehastighed på 8x CAV til DVD medier og 24x CAV for cd-medier. Lenovo USB Portable DVD-brænder også WinDVD, Roxio, og min DVD-software, som gør det muligt for brugerne at drage fordel af ved hjælp af enhver form for anvendelse, at de har brug for deres arbejde. Brugere kan nemt bære den rundt med noget tungt, da Lenovo USB Portable DVD-brænder vejer kun 0,35 kg (0,8 £), som er let nok.

 Lenovo USB Portable DVD Burner
Lenovo USB Portable DVD Burner 


Lenovo Portable DVD Burner GP20N er den seneste nyskabelse i Lenovo bærbare DVD-brænderen. Det er en super slank eksternt optisk drev (ODD), der har dimensioner på 24 mm (0,94 in) højde, 153 mm (6,02 tommer) bredde og 163 mm (6,42 tommer) længde gør det super slank og let at bære rundt på. Dette Lenovo Portable DVD Burner GP20N er fremstillet med en høj kvalitet polycarbonat plastik krop og rustfri paneler. Lenovo bærbare dvd-brænder GP20N understøtter både DVD og CD-format, og det har en maksimal læsehastighed på 8XCAV til DVD medier og 24x CAV for cd-medier. Det har også en maksimal skrivehastighed på 8XCAV for DVD-R medier og 24x CAV for CD-R-medier. Selv om dette brænder også bruger USB 2,0 port til tilslutning til bærbare computere, Lenovo Portable DVD Burner GP20N dog er beregnet til LenovoIdeaPad S og U-serien notebook kun, i modsætning til andre Lenovo bærbare dvd-brændere, som er kompatibel med alle Lenovos bærbare modeller.

Lenovo Portable DVD Burner GP20N

Lenovo Portable DVD Burner GP20N© IBM-Lenovo.dk - DVD-drev til IBM Lenovo, IBM Lenovo DVD-drev, IBM DVD-drev, Lenovo DVD-drev, IBM Lenovo laptop DVD-drev, IBM laptop DVD-drev, Lenovo laptop DVD-drev