IBM-Lenovo

IBM Lenovo Laptop Hængsel


Lenovo ThinkPad SL400 Hængsler
De dele af den bærbare computer, som holder sin LCD-skærm, for skærmen til at stå kaldes de bærbare hængslerne. IBM Lenovo fremstiller også udskiftning Bærbar computer hængsler, der er skræddersyet efter sin Lenovo laptop mærke og serie model, selv om der er nogle bærbare hængsler, der stadig kan være forenelige med andre Lenovo mærkevarer bærbare modeller. Lavet med materialer af høj kvalitet og testet mange gange med deres state-of-the-art testudstyr, Lenovo laptop hængsler også gået kvalitetsstandarder såsom CE, UL, EMC, CQC, ROHS, osv. På denne måde kan forbrugerne være sikker nok i at købe deres Lenovo bærbare på markedet uden at få problemer i deres Lenovo laptop LCD display forårsaget af hængsel defekter.

Laptop hængsler er væsentlige dele af din Lenovo bærbare computer, da det er dem, der holder den bærbare LCD-skærmen i den bærbare computer, så du kan åbne og lukke den bærbare computer skærmen. Selv om Lenovos bærbare hængslerne er tilgængelige på markedet er custom designet med hensyn til dets Lenovo laptop model-serien, kan en bærbar hængsel være forenelig med andre Lenovo laptop / notebook serie modeller. For eksempel er den bærbare hængsel Lenovo SL400 bærbar også forenelig med andre Lenovo ThinkPad modeller. Det samme med Lenovo ThinkPad SL400 Hinge, der er kompatibel med Lenovo ThinkPad SL400C laptop.


Lenovo ThinkPad T500 LCD Hængsler

Lenovo ThinkPad T500 LCD Hængsler


Laptop hængsler er ansvarlig for at sikre skærmen på din Lenovo bærbare computer. Det giver Lenovo bærbare computer for at skjule skærmen og tastaturet ved at åbne og lukke låget skærmen. Med den bærbare computer til enhver tid vil sandsynligvis medføre en løs eller en knækket hængsel. I tilfælde af begge hængsler af Lenovo notebook bliver løst, er der en mulighed for, at skærmen ikke vil forblive åben. Når dette sker, kan du manuelt reparere hængslerne på din Lenovo bærbare computer og behøver ikke at konsultere en computer tekniker. Bare følg dette par enkle trin:

1. Fjern batteriet på bagsiden af den bærbare computer og placer bagsiden af den bærbare computer til opad. Fjern skruerne i bunden ved hjælp af skruetrækker. Skrue skruerne fastgøre Lenovo Thinkpad hængslet på bagsiden af computeren.

2. Lirke ende af tastaturet falsen forsigtigt ved hjælp af kanten af den flade skruetrækker. Løft tastaturet og træk tastaturet kablet fra bundkortet til at tage tastaturet ud. Unbolt skruerne knyttet til videokablet ved at rykke på den gule bælte fra bundkortet. 

3. Unbolt skruerne på skærmen falsen. Tag gummi skrue sælerne ved hjælp af en flad skruetrækker. Skru skruerne, der er knyttet under sæler. Fjern skruerne er knyttet til skærmen af displayet Lenovo ThinkPad hængsler.

4. Fjern den gamle Lenovo Hinge, ved at skyde dem ud. Indføre de nye Lenovo hængsler i stedet for de gamle. Placer højre og venstre Lenovo hængsler korrekt og stramt fastgøre skruerne tilbage på plads. Retur rammen på skærmen, og fastgør med skruerne. Sørg for at Skru skruerne til at have et sikkert greb af hængsler og skærmen på din bærbare computer. Fastgør kablerne til LCD og bundkort.


© IBM-Lenovo.dk - laptop hængsel til IBM Lenovo, IBM Lenovo laptop hængsel, IBM laptop hængsel, Lenovo laptop hængsel