IBM-Lenovo

IBM Lenovo Harddisk ThinkPad 500GB 5400rpm Serial ATA 3.0 Gb/s Hard Drive

Alle de filer eller data er nødvendige i den bærbare computer gemmes på harddisken. Lenovo har virksomheden produceret harddiske, der er specielt designet til deres Lenovo ThinkPad bærbare computere har en high-speed performance med et gennemsnit på 5400 til 7200 rpm og en kapacitet på op til 500GB. Lenovo harddiske er udstyret med Serial-ATA (Serial Advanced Technology Attachment), som er en reduceret kabel og anvendes til at erstatte den gamle IDE (Integrated Drive Electronics) vedhæftet fil. Strømforbruget er ikke et problem for brugerne, fordi Lenovo bærbare harddiske bruger kun en lille mængde strøm. Forskellige opgaver kan udføres samtidigt af Lenovo bærbare harddiske uanset størrelse og de opgaver, der udføres på grund af sin state-of-the-art cache og et interface overførselshastighed på 3 Gb / sek og medier overførselshastighed gennemsnitligt 1334MB / sek. Disse Lenovo bærbare harddiske kan holde op en hurtig ydeevne, samtidig er støjsvagt, at en enkelt lyd, ikke engang kan høres. Ikke kun det, at Lenovo bærbare harddisk har en gennemsnitlig vægt and 0,1 kg (0,223 lbs), så det er meget let. Og det bedste om Lenovo-harddiske er, at disse er OS (Operating System) uafhængig, hvilket betyder, at disse ikke har OS (operativsystem), chauffører og brugerne kan erstatte operativsystemet på deres Lenovo Harddiske når som helst de ønsker.


Lenovo Harddiske er ikke kun bygget til intern disk storage, fordi nogle Lenovo bærbare harddiske er beregnet til udvortes brug. Disse harddiske er gode, hvis du er på udkig efter yderligere lagring af data som film, billeder, dokumenter og lignende, og kan også bruges til fil-backup. Afhængigt af brugerens krav til opbevaring, har disse eksterne Lenovos harddiske forskellig størrelse kapacitet. Lenovo eksterne harddiske har også USB 2.0/3.0 port tilslutning eller e-SATA-interface. Der er ingen strøm krav er nødvendig for Eksterne Lenovo-harddiske, så det sparer elektrisk energi for brugerne. Svarende til interne Lenovo Harddiske, Lenovo eksterne harddiske er også OS (Operating System) uafhængige. Lenovo ekstern harddisk arbejder på en gennemsnitlig high-speed performance på 5400 rpm ligesom den interne Lenovo Hard Drive. Det betyder, at eksterne Lenovo harddiske desiged at have en høj hastighed nøjagtig det samme med sine interne Lenovo harddiske. Ekstern Lenovo Hard Drive er nem at bære rundt på, da det er let med en gennemsnitlig vægt på 200 gram (0,44 lbs) alene. En anden bedste ting ved Lenovo ekstern harddisk er, at der er nogle Lenovo eksterne harddiske med en sikkerhedsfunktion, hvor brugere kan gemme deres data fortroligt. Denne type af eksterne Lenovo Harddiske bruge AES 256-bit kryptering krypteringsalgoritme og metal dome switch tastatur til indtastning af et 8 til 16 cifret password for 1 bruger-id og 1 administrator ID, som giver brugerne tillid til deres lagrede data på harddisken.

Lenovo USB Portable 500GB Hard Drive                   500GB and 750GB ThinkPad USB 3.0 Secure Hard Drives

Lenovo USB Portable 500GB Harddisk                500GB and 750GB ThinkPad USB 3.0 Secure  Harddiske


For at maksimere ydeevne og for at imødekomme behovene hos de forbrugere, har Lenovo også udviklet en speciel type af en bærbar harddisk. Dette Lenovo Hard Drive kaldes Solid State Drive eller SSD. Disse Lenovo Solid State Drives indarbejde flygtigt flash-hukommelse teknologi til worriless og hurtig lagring af brugernes værdifulde data. Dette Lenovo Laptop Hard Drive leveres med en forbedret high-speed performance i forhold til den standard 5400 rpm og 7200 rpm og en interface-overførselshastighed på 3 GB / s. Disse Lenovo Harddiske har også en anti-støddæmper, der vil opretholde en stabil og lydløs drift, mens brugere udfører opgaver i deres Lenovo ThinkPad laptop. Denne type harddisk er også lettere og har mindre strømforbrug end de sædvanlige interne Lenovo harddiske. Endelig er disse Lenovo Harddiske understøttes med en micro SATA stik. 

ThinkPad 128GB Solid State Drive

 ThinkPad 128GB Solid State Drive

 

© IBM-Lenovo.dk - harddisk til IBM Lenovo, IBM Lenovo harddisk, IBM harddisk, Lenovo harddisk, IBM Lenovo laptop harddisk, IBM laptop harddisk, Lenovo laptop harddisk