IBM-Lenovo

IBM Lenovo Bærbar Inverter


Lenovo ThinkPad Z61m Inverter
Den lille printplade, der kan findes inde i bunden af Laptop LCD (Liquid Crystal Display) skærm, der er ligesom på størrelse med en kuglepen er den bærbare computer inverteren. Laptop inverter er en anordning, der konverterer DC (Direct Current) magten i en AC (vekselstrøm). Laptop inverter er også ansvarlig for belysningen af den bærbare computer skærmen er, samt at den tynde lysstofrør / s, der kan findes i siden af den bærbare computer skærmen. Skærmen vil være for svag til at se ordentligt, uden at den bærbare computer inverteren. Det er nødvendigt at have en inverter i den bærbare computer til at generere strøm til baggrundsbelysningen og den bærbare LCD-skærmen som det generelt kører på en lav spænding. IBM Lenovo er specielt designet bærbare invertere til Lenovo notebooks / laptops til at give en god kvalitet beslutning til skærmen. En IBM Lenovo bærbar inverter er specielt designet til den tilsvarende Lenovo laptop mærke og serie model, og det kan ikke ombyttes med andre Lenovo bærbare invertere. Lenovo laptop omformeren er kun erstattes af, at den samme Lenovo laptop model.

IBM Lenovo bærbare invertere er lavet af materialer af høj kvalitet og har gennemgået adskillige test processer med Lenovos state-of-the-art testudstyr, og har bestået de internationale standarder og certificering (CE, UL, og ISO9001/9002). IBM Lenovo laptop frekvensomformere er overkommelige og kan købes direkte fra enten computerforretninger eller online butikker. Lenovo bærbar inverter også leveres med en garanti i tilfælde af, at brugeren møder fejl i det købte.

Hvis der er fejl på Lenovo laptop inverter og garantien allerede er udløbet, kan du erstatte den bærbare inverteren selv ved at følge disse enkle trin:

1. Sørg for, at Lenovo Bærbar ikke er tilsluttet, og den er slukket. På LCD-skærmen på Lenovo Laptop, er der mindst fire eller flere skrue dæksler. Fjern skruen dækker ved hjælp af små skarpe eller flad genstand til at tage ud Skruedækslet og skru skruerne, der var omfattet af skruen dækslet.

2. Efter at have fjernet alle de skruer, begynde at fjerne skærmpladen ved forsigtigt unsnapping sidedækslet. Normalt vil det knække nemt. Hvis frontdækslet ikke bræk let, arbejder plasten i forskellige retninger, indtil den klikker.

3. Fortsætte adskille rammen indtil inverteren bord placeret under Lenovo LCD display nemt kan tilgås og fjernes.

4. Hvis falsen endelig er fjernet, skru de skruer, der er forbundet til omformeren og fjern baggrundslyset kablet fra omformeren bestyrelsen på den nederste del af LCD-display. Der kan være en eller to kabler forbundet til omformeren.

5. Når baggrundslys kablet fjernes, og Lenovo inverteren er adskilt fra LCD-skærmen, kan den beskadigede inverteren nu blive erstattet af en ny ved at tage først klar sæl i inverteren sagen, og skub derefter den beskadigede inverteren. Endelig blev den nye Lenovo inverter i vekselretteren tilfælde og genanbringes den klare tætning, således at det vil blive beskyttet.

6. Endelig, saml tilbage Lenovo laptop ved blot at sætte det tilbage, er taget ud reversibelt.
© IBM-Lenovo.dk - bærbar inverter til IBM Lenovo, IBM Lenovo bærbar inverter, IBM bærbar inverter, Lenovo bærbar inverter