IBM-Lenovo

IBM Lenovo Ladestik

 

Lenovo IdeaPad Z360 DC Power Jack

Lenovo DC Power Jack er den, der forbinder opladeren til Lenovo laptop, og det kan ikke være indbyrdes udskiftelige, og også indlejret i den bærbare computer. Lenovo DC Power Jacks er lavet af materialer af høj kvalitet, og den gennemgår flere testprocesser med deres state-of-the-art testudstyr. Desuden har Lenovo DC / Jacks bestået de internationale standarder og certificering (CE, UL-liste, ISO9001/9002) ligesom Lenovo IdeaPad Z360 DC Power Jack.          


Lenovo laptops kommer med en 1-års garanti inklusive alle dens dele ligesom DC Jack. I tilfælde af Lenovo DC Power Jack har fejl eller er blevet beskadiget, men er allerede ude af garanti, kan brugeren erstatte det uden hjælp fra en computer tekniker. Du skal blot følge disse trin:

Bemærk: Det er ikke let at fjerne og udskifte DC Power Jack på din Lenovo bærbare computer, da strømstikket er tilsluttet til bundkortet. Det vil så være nødvendigt at adskille de bærbare dele, bare for at nå til den beskadigede Lenovo DC Power Jack.

1. Sluk for Lenovo bærbare computer, og afbryd AC adapteren. Vend den bærbare computer på hovedet og skub batteriet ud af rummet.

 

2. Find den rektangulære harddisken rummet lige ved siden af batteribåsen. Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne de to skruer, der holder den på plads. Hold harddisken på kanten af den bærbare computer, og skubbe det ud af rummet.

 

3. Find CD / DVD optisk drev modsatte af harddisken rum og fjern enkelt skrue ved siden af det optiske drev. Der er en hængelås-ikonet ved siden af skruen. Tag fat i det optiske drev ved sin afslutning på kanten af den bærbare computer og fjern det.

 

4. Vend Lenovo Bærbar højre side opad og åbn skærmen så langt tilbage som det vil gå. Sæt spidsen af flad skruetrækker i hullet, hvor plastisk hængsel dækker den øverste del af tastaturet, der opfylder side af den bærbare computer. Løft forsigtigt op på skruetrækkeren til at springe ud af sted og fjerne det.

 

5. Brug stjerneskruetrækker til at fjerne de to skruer lige over tastaturet. Løft tastaturet op og finde den tynde båndkablet forbundet til bagsiden af det. Tag dette kabel, hvor den forbindes til bagsiden af tastaturet. Sæt tastaturet til side.

 

6. Find de tre kabler (to antennekabler og et video kabel) lige ovenfor, hvor tastaturet bruges til at sidde og afbryde dem.

 

7. Brug stjerneskruetrækker til at fjerne skruerne på hængslerne lige under den bærbare computer skærmen. Tænd derefter den bærbare rundt og fjerne skruerne fra bagsiden af hængslerne. Tænd din bærbare computer, så den forreste del af den bærbare computer vil blive vendt mod dig. Løft skærmen sig væk fra den bærbare computer, og sæt den til side.

 

8. Brug dine fingre til at lirke håndledsstøtten forsigtigt fra den nederste halvdel af den bærbare computer. Fjern alle skruer fra bundkortet af den bærbare computer og løfte bundkortet ud af den bærbare computer.

 

9. Find den beskadigede Lenovo Ladestik på siden af bundkortet og bruge din loddekolbe til de-lodde den fra brættet. Monter den nye Lenovo Ladestik over bord, og sørg for, at stikkene på stikket flugter med kontakterne på brættet. Lod stikket på plads og udskifte bestyrelsen i den bærbare computer. Saml Lenovo bærbare computer og teste Lenovo Ladestik til drift.

© IBM-Lenovo.dk - ladestik til IBM Lenovo, IBM Lenovo ladestik, IBM ladestik, Lenovo ladestik , IBM Lenovo laptop ladestik, IBM laptop ladestik, Lenovo laptop ladestik