IBM-Lenovo

IBM Lenovo TastaturLenovo ThinkPad T-Series Keyboard

Lenovo ThinkPad T-Serie Tastatur


Lenovo har designet laptop tastaturer specielt til Lenovo bærbare computere kun. Lenovo laptop tastaturer har soft touch-taster at give brugerne mulighed for at udføre deres opgaver mere behageligt og nemmere. Brugerne er sikret med den kvalitet og high-performance af Lenovo produkter, fordi Lenovo laptop tastaturer er gået indfoere en række test med deres state-of-the-art udstyr og har bestået kvalitetsstandarder såsom CE, UL, EMC, CQC, ROHS , etc. En særlig Lenovo laptop tastatur kan også være kompatibelt med nogen af ??Lenovo laptop serien ligesom Lenovo ThinkPad T40 tastatur er kompatibel med andre Lenovo ThinkPad T-serie og R-serie laptop. Nogle Lenovo laptop tastaturer har en spildresistent funktion, ligesom Lenovo ThinkPad X1, der tilføjer yderligere beskyttelse for den bærbare computer.

Lenovo Ultraslim Trådløs Keyboard og Mouse

Lenovo Ultraslim Trådløs Keyboard og Mouse


Lenovo har også udviklet en ledning uden tastatur, som kan anvendes som et alternativ til Lenovo laptop tastatur. Denne holdbare ledningen uden tastatur hjælper brugeren har en ren arbejdsplads og få bedre kontrol. Den nye Lenovo UltraSlim Wireless Keyboard har en forbedret 2,4 GHz trådløs teknologi og en Plug and play nanostørrelse receiver, der erstatter den gamle Lenovo Wireless Keyboard og Mouse. Lenovo UltraSlim tastatur og mus har ingen software krav og er kompatibel med alle personlige computere. Lenovo UltraSlim tastatur og mus har tynde taster, der er blød at røre ved og trykke på og er også udstyret med en spildresistent design giver brugerne sikker og komfortabel brug af tastatur og mus. Lenovo UltraSlim tastaturet og musen er både batteridrevet computer hardware. Lenovo UltraSlim Keyboard vejer 645 gram (£ 0,29) uden batterier og 694 gram (0,94 lbs), når den indsættes med batterier. På den anden side, vejer musen 57 g (0,03 lb) uden batterier og 80 g (0,04 lb) med batterier, hvorved begge computerhardware let. Musen indeholder et rullehjul til nem navigation i dokumenter og websider til brugeren.

Lenovo Mini Trådløs Tastatur N5901/A


Lenovo Mini Wireless Keyboard N5901 / A er Lenovos nyeste design, som nu er tilgængelige på markedet. Lenovo Mini Wireless Keyboard N5901 / A har en USB-modtager med 2,4 GHz teknologi, hvor brugeren vil stadig være i stand til at styre systemet op til en 10-meters afstand. Dette giver brugerne mulighed for at gøre deres arbejde og se deres yndlingsfilm samtidig med Lenovo Mini Wireless Keyboard N5901 / A. Lenovo Mini Wireless Keyboard N5901 / A er let, vejer 0,13 kg (0,29 lbs) uden batterier og 0,3 kg (0,68 lbs) med batterier. Det har en håndflade enhåndsbetjening udformning, hvor den kan bæres af brugeren ligesom en mobiltelefon. Opsætning af Lenovo Mini Wireless Keyboard N5901 / A er intet besvær for brugerne, da det ikke har nogen installationssoftware. Brugeren behøver kun at indsætte to AA batterier i den, og stik i mikro-størrelse USB-modtager i computeren / laptop.


© IBM-Lenovo.dk - tastatur til IBM Lenovo, IBM Lenovo tastatur, IBM tastatur, Lenovo tastatur, IBM Lenovo laptop tastatur, IBM laptop tastatur, Lenovo laptop tastatur